Stucwerk in Breda

Stucen is een methode waarmee muren of plafonds voorbereid of zelf gedecoreerd kunnen worden. Het is een dunne pleisterlaag van specie, kalk en/of cement, gips en zand. Stucwerk heeft een aantal belangrijke functies. Zo kan het vocht- en brandwerend zijn of simpelweg een leuke uitstraling hebben.

Stucwerk kan zowel op een binnenmuur als een buitenmuur toegepast worden. Veelgebruikte vormen van stucwerk zijn sierlijsten, rozetten en pilasters. Het wordt vaak ingezet om onaantrekkelijke wanden om te toveren in iets moois. 

  Stucwerk staat bekend om zijn gladheid. Wanneer stucwerk niet glad is, zal de uitstraling daar meteen van achteruit gaan. Bij Schilders-Breda.nl letten we daar dan ook nauwkeurig op!

  stucwerk breda

  Onze aanpak:

  Onze schilder doet meer dan alleen schilderen. Hij neemt alle zorg uit handen zodat u tot het eindresultaat wordt voorzien van de beste service. Wij doen het volgende: 

  • Uw wensen vooraf bespreken: Als u ons in wilt schakelen komen wij voorafgaand vrijblijvend bij u langs om de opdracht te bespreken en te kijken wat mogelijk is. 
  • Professioneel advies: Onze schilders hebben genoeg kennis van het vak om u te voorzien van de juiste adviezen. Of het gaat om de verfsoorten of de kleuren, onze schilders bekijken de situatie en helpen u graag verder.
  • Buiten schilderwerk: Van de voorbereiding tot het opruimen van de rommel, onze schilders gaan pas weg als u tevreden bent.
  • Herstellen van beschadigingen: Als er houtrot is geconstateerd bij uw kozijnen of er zijn beschadigingen, dan herstelt de schilder dit.

  Er is veel mogelijk op het gebied van stucwerk. Wilt u meer informatie of advies hierover? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina!