Schilderopdrachten voor buiten

Zoekt u een schilder voor de buitenkant van uw huis of bedrijfspand? Onze schilders helpen u graag verder! Een verflaag aan de buitenkant van een gebouw is een uitstekend middel om het materiaal te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Door dit goed te onderhouden kan er veel schade voorkomen worden. Daarnaast is het ook een investering op lange termijn omdat de uitstraling van een huis of pand meetelt in de waarde. Goed onderhoud is dus zeer belangrijk, en het staat simpelweg ook een stuk leuker!

Bescherming

Iedereen weet wel hoe wisselvallig het weer in Nederland kan zijn. Van een tropische zomerdag van 25+ graden naar een onweersbui met regen of zelfs hagel. De buitenkant van een gebouw moet dus bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Houten kozijnen zullen minder snel rotten wanneer deze goed beschilderd zijn. Onze verf biedt bescherming tegen alle soorten weer.

Afwerking

De buitenkant van uw woning of bedrijf is natuurlijk het eerste wat mensen zien. Daarom is het belangrijk om het schilderwerk op tijd onder handen te laten nemen. Wat er ook geschilderd moet worden, u kunt het aan onze vakmannen over laten. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de gevel, deuren, kozijnen, tuinkabouters, dakkapellen enz. De schilder zorgt er voor dat de klus van A tot Z wordt afgerond.

De exacte levensduur van buitenschilderwerk verschilt per pand, maar gemiddeld moet een gebouw eens in de 5 jaar geschilderd worden. Zodra het schilderwerk blaasjes, scheurtjes of andere beschadigingen laat zien, is het tijd om een schilder langs te laten komen. Weet je nog niet zeker of uw woning/pand toe is aan een nieuwe schilderbeurt? Bel ons dan eerst zodat we passend en eerlijk advies kunnen geven.

Karel de wit header

Onze aanpak

Onze schilder doet meer dan alleen schilderen. Hij neemt alle zorg uit handen zodat u tot het eindresultaat wordt voorzien van de beste service. Wij doen het volgende: 

  • Uw wensen vooraf bespreken: Als u ons in wilt schakelen komen wij voorafgaand vrijblijvend bij u langs om de opdracht te bespreken en te kijken wat mogelijk is. 
  • Professioneel advies: Onze schilders hebben genoeg kennis van het vak om u te voorzien van de juiste adviezen. Of het gaat om de verfsoorten of de kleuren, onze schilders bekijken de situatie en helpen u graag verder.
  • Buiten schilderwerk: Van de voorbereiding tot het opruimen van de rommel, onze schilders gaan pas weg als u tevreden bent.
  • Herstellen van beschadigingen: Als er houtrot is geconstateerd bij uw kozijnen of er zijn beschadigingen, dan herstelt de schilder dit.

Offerte aanvragen?

Wil je weten wat een schilderklus bij ons kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze offerte-pagina.